Podnikatelia, ktorí už nejaký ten rok na trhu fungujú a našli si na ňom aj svoje miesto, vedia, že začiatky nebývajú ružové a okrem mnohých administratívnych procesov, ktoré treba absolvovať, je dôležité aj finančné krytie. A práve peniaze sú téma, ktorá trápi asi najviac začínajúcich podnikateľov, preto hľadajú spôsoby ako čo najviac ušetriť.

Preberať poštu si môžete kdekoľvek

Zakladanie novej spoločnosti je dosť zdĺhavé a časovo náročné, zabrať dostane aj peňaženka, ale trocha môžete ušetriť, ak si namiesto kamennej kancelárie vybavíte tú virtuálnu. Vhodná je pre ľudí, ktorých predmet podnikania nenúti zdržiavať sa celé hodiny v kancelárii, virtuálne sídlo je forma adresy, ktorá je efektívnejšia, je takisto zapísaná do OR, ale aj do ŽR či kvôli daňovým kontrolám. virtuálne sidlo bratislava Je riadne označené, praktické, vďaka nemu si znížite náklady na chod firmy, je dostupné pre každého a vhodné pri administratívnych druhoch činností.

Mať virtuálne sídlo je možné v každom meste, s drobnými rozdielmi v cenách za služby sú všade totožné. V Bratislave si začínajú podnikateľ môže spoľahlivo zriadiť virtuálnu adresu, ktorá je efektívnym a moderným trendom súčasnosti, a spolu s ním využívať čo najviac dostupných informačných technológií, ktoré aj tak využívame čoraz viac.

V hlavnom meste si tak môžete založiť virtuálne sídlo firmy, ktoré bude s viazanosťou na 1 rok za 17,-eur mesačne, ak chcete viazanosť na 2 roky, tak zaplatíte 12,-eur na mesiac. V rámci tejto ceny je zahrnutá aj pošta, ktorú budete preberať a zriadenie schránky, ostatné voliteľné služby, napríklad preposielanie pošty emailom a skenovanie je už spoplatnené výškou 9,-eur na mesiac.

Pracovné schôdzky aj mimo firmy

V ostatných mestách na Slovensku si virtuálne sídlo môžete zriadiť rovnako jednoducho a za dobrú cenu, týmto spôsobom sa dá ušetriť nejaký balík peňazí, ktoré vám istotne dobre padnú vhod pri investovaní do skvalitnenia služieb a chodu firmy. Ráta sa každé euro, takže ak máte v pláne rozbehnúť biznis, informujte sa aj o tejto možnosti.